Hírek

Közösségi oldalaink:

A fejlődést kell fókuszba állítani címmel készített interjút a Demokrata a Sport és Lélek Egyesület elnökével, Goshi Gabriellával

Pártoló tagunkkal, Kárász Annával készített interjút a Demokrata: A buborékon túl

Dobbantott a sportpszichológia – S. Tóth János publicisztikája a Sport és Lélek Egyesület novemberi konferenciájáról.

"A sportoló NEM egyenlő az eredményeivel" - Interjú Goschi Gabriellával a Nemzeti Sport oldalán!

Goschi Gabriella és Pálvölgyi Ágnes a sportpszichológiai munka differenciálását mutatja be a Pszichoterápia folyóriatban megjelent tudományos cikkükben. A cikk IDE KATTINTVA is elérhető!

FORRÁS: Pálvölgyi Á, Goschi G. (2022): A sportpszichológiai munka differenciálása, PSZICHOTERÁPIA 31:2 pp 120-130

A fizikai bántalmazás egyre ritkább a sportban, az érzelminek viszont egyre kifinomultabb formái jelennek meg - Interjú a Telex oldalán Goschi Gabriellával és Pálvölgyi Ágnessel!

Goschi Gabriella és Pálvölgyi Ágnes a sportpszichológusi munka keretrendszerét mutatja be a Pszichoterápia folyóriatban megjelent tudományos cikkükben. A cikk IDE KATTINTVA is elérhető!

FORRÁS: Pálvölgyi Á, Goschi G. (2021): A sportpszichológusi munka keretrendszere, PSZICHOTERÁPIA 30:1 pp 42-48

Nagy öröm számunkra, hogy a Dobbantó, a Sportpszichológia tankönyve I. című könyvünk bemutatóját a 93. Ünnepi Könyvhét keretein belül tarthattuk meg a Duna-korzón 2022. június 11-én! 

Egyesületünk meghirdeti az 1. Magyar Sportpszichológiai Konferenciát! - A részletekért KATTINTS IDE!

Egyesületünk szupervíziós csoportot indít gyakorlatban lévő kollégák számára! - A részletekért és regisztrációhoz KATTINTS IDE!

Merjünk szemléletet váltani! - Az Index Sportcast különkiadásában Goschi Gabriella és Pálvölgyi Ágnes sportpszichológusokkal a sporton belüli bántalmazás témáját járták körül.

AMIKOR A LÉLEK BELEHAL - Kormos Lili cikke a Jelen Hetilap oldalán, Goschi Gabriella szakértésével.

Ha engedjük érzelmileg átélni a bántalmazást, abba „belehalunk” - interjú a Sport és Lélek két alapító tagjával, Goschi Gabriellával és Pálvölgyi Ágnessel a 24.hu oldalán.

Az egyesület megalakulásáról szóló, Az egész társadalomra kiható változások elérése a cél című nyilatkozat a Magyar Nemzet oldalán is olvasható.

Goschi Gabriellával, az egyesület elnökével Krízis van a sportvilágban címmel Kormos Lili készített interjút. A beszélgetés a Jelen Hetilap oldalán érhető el.