Támogatóknak

Kedves leendő Pártoló Tagunk!

Amennyiben Te is szívügyednek érzed az egész társadalom mentálhigiénés állapotának javítását, a sportban szükséges paradigmaváltást, az új típusú közösségi tér és egyben interdiszciplináris tudományos módszertani és képzési műhely kialakítását, akkor köztünk a helyed!

Lépj be a Sport és Lélek – Sport-pszichoterápiás Egyesületbe és segítsd munkánkat a saját szakterületeden szerzett tudással és tapasztalatokkal!

Minden tanácsot, pozitív kritikát szívesen fogadunk, sőt, megfontolunk és ha a Tagság többsége jónak látja, beépítjük a terveink közé, ha pedig szívesen vállalod, RÁD bízzuk a feladatot. :)

Az Egyesület alapszabálya szerint: (A)z egyesület pártoló tagja lehet az a természetes személy, jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, akik a (...) sport-pszichoterápiás elmélettel és gyakorlattal kapcsolatban érdeklődést mutatnak, az egyesület célkitűzésivel egyetértenek, az Egyesület munkájában önkéntes döntés alapján részt vehetnek, a közgyűlés által meghatározott mértékű vagyoni hozzájárulást fizetnek, illetve az Egyesület céljait anyagi juttatással vagy más módon jelentősen támogatják.”

Tagsági díj: 10 000 Ft/év.

Az éves tagsági díjért cserébe biztosítjuk:

- képzéseinken való részvételt kedvezményes áron,

- az éves konferenciákra való belépést kedvezményes áron,

- valamint egy új típusú közösséghez való kapcsolódást.

Olvasd el az adatkezelési tájékoztatót és aláírva juttasd vissza hozzánk elektronikus úton a belépési nyilatkozatot!

Cím: egyesulet@sporteslelek.hu

Szeretettel,

Goschi Gabriella és Pálvölgyi Ágnes